----UNDER CONSTRUCTION----

 

Örvar van de Noorderzon 

(2004)

v: Eyfirðingur frà Akureyri

m: Lipturà frà Hofi

 

Örvar, Urf, zoals wij hem noemen. Urf onze all-rounder, super braaf (maar met eigen mening ;-)), werkwillig, goed gescheiden gangen, dressuurmatig goed onderlegt en met name voor de ervaren ruiter is hij een geweldig leer-  en spiegelpaard. Het gebruik van de juiste ruiterhulpen zijn de sleutel tot succes!

Urf, een feestje om te rijden!

Lysa van de Nonnenhoeve

(2018)

v: Hringur frà Fossi
m: Djàsn frà Bergi

Deze vrolijke dame heeft in de zomer van 2022 haar eerste veulen, Nípa, gekregen. Binnenkort zal Nípa worden afgespeend, krijgt Lysa nog wat rust, waarna vervolgens haar opleiding tot rijpaard zal gaan beginnen.

 

Nípa van de Nonnenhoeve

(2022)

v: Hersir frà Lambanesi
m: Lysa van de Nonnenhoeve

Nípa, de jongste telg op De Nonnenhoeve, speels en avontuurlijk, geboren op De Nonnenhoeve onder toeziend oog van de kudde. En we zijn ook heel benieuwd welke kleur ze uiteindelijk gaat krijgen?

Hàmur fra Blesastöðum

(1995)

v: Orri frá Þúfu

m: Gnòtt frà Husatòftum

Hamur, sinds 2002 in ons bezit. Tot 2010 heeft hij actief in de wedstrijdsport gelopen, met name in de telgangonderdelen. Ondertussen is hij al enkele jaren met pensioen en mag hier op De Nonnenhoeve van zijn oude dag genieten. En ondanks zijn hoge leeftijd is hij nog steeds zo vlug als water.