2024

zondag 28 juli 2024;                 Cursusdag volwassenen * (VOLZET)

maandag 9 september 2024; Cursusdag volwassenen * (VOLZET)

zondag 22 september 2024;   Lesdag Paardsparadijs (info Paardsparadijs)

maandag 7 oktober 2024;       Cursusdag volwassenen*

maandag 14 oktober 2024;     Lesdag Paardsparadijs (info Paardsparadijs)

zondag 27 oktober 2024;        Cursusdag volwassenen*

zondag 17 november 2024;    Lesdag Paardsparadijs (info Paardsparadijs)

maandag 2 december 2024;   Lesdag Paardsparadijs (info Paardsparadijs)

 

Buiten de agenda om zijn er op verschillende andere locaties in België en in Nederland ook lesdagen en lesrondes. Stuur een berichtje via het contactformulier voor meer info **

 

* Bij cursusdagen op de Nonnenhoeve krijg je 2x per dag privéles (van Jacqueline van den Heuvel) en daarnaast kijk je ook mee (en leer je ook) van de lessen van de andere cursisten. 

Wil je werken aan het verbeteren van de gangen? Wil je weten waar jullie als combinatie staan na een aantal maanden training, advies over hoe je paard verder te trainen of misschien wil je wel werken aan je zit en balans of we gaan verder in op hoe jij je zou kunnen voorbereiden en trainen voor een volgende wedstrijd? Samen bekijken we waar jouw werkpunten liggen en gaan daarmee aan de slag. Afhankelijk van het lesdoel werken we of in de piste of op onze ovaalbaan. De lessen zijn individueel en dus geschikt voor ruiters en paarden van elk niveau.

 

Tarief Cursusdag Nonnenhoeve 2024:

met eigen paard; euro 90,-

met lespaard (beperkt beschikbaar en enkel voor gevorderde IJsland-ruiter) euro 100,-

(kosten zijn incl. les, prikwei, lunch, koffie/thee en overige versnaperingen)

Bij aanmelding dient 50% van het cursusbedrag te worden voldaan (na deze betaling is inschrijving ook pas definitief) en de overige 50% in de week voorafgaande aan de cursus.

Bij afmelding of annulatie dien je zelf zorg te dragen voor een vervanger indien er van de wachtlijst niemand beschikbaar is, anders zal het cursusgeld volledig worden aangerekend.

 

**Tarief cursusdag op locatie; op aanvraag.

 

Wil je ergens aan deelnemen, dan kun je je inschrijven door het contactformulier in te vullen, of een messenger/bericht te sturen via Facebook. Is hetgeen waaraan je zou willen deelnemen volzet? Jammer, maar schrijf je dan in voor de wachtlijst via het contactformulier. Je wordt dan op de hoogte gehouden van eventuele plaatsen die vrijkomen en van nieuwe data.