2022                                  

18 december 2022;         Cursusdag volwassenen* (VOLZET)

 

2023                                  

22 januari 2023;               Cursusdag volwassenen* 

19 februari 2023;             Cursusdag volwassenen*

19 maart 2023;                 Cursusdag volwassenen*

2 april 2023;                      Cursusdag volwassenen*

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van deze nieuwe data? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier.

 

 

 

*Op cursusdagen krijg je 2x per dag privéles (van Jacqueline van den Heuvel) en daarnaast kijk je ook mee (en leer je ook) van de lessen van de andere cursisten. 

Wil je werken aan het verbeteren van de gangen? Wil je weten waar jullie als combinatie staan na een aantal maanden training, advies over hoe je paard verder te trainen of misschien wil je wel werken aan je zit en balans of we gaan verder in op hoe jij je zou kunnen voorbereiden en trainen voor een volgende wedstrijd? Samen bekijken we waar jouw werkpunten liggen en gaan daarmee aan de slag. Afhankelijk van het lesdoel werken we of in de piste of op onze ovaalbaan. De lessen zijn individueel en dus geschikt voor ruiters en paarden van elk niveau.

 

Tarief 2023:

met eigen paard; euro 85,-

met lespaard (beperkt beschikbaar en enkel voor gevorderde IJsland-ruiter) euro 95,- 

(kosten zijn incl. les, prikwei, lunch, koffie/thee en overige versnaperingen)

Bij aanmelding dient 50% van het cursusbedrag te worden voldaan en de overige 50% in de week voorafgaande aan de cursus.

 

Wil je ergens aan deelnemen, dan kun je je inschrijven door het contactformulier in te vullen, of een messenger/bericht te sturen via Facebook. Is hetgeen waaraan je zou willen deelnemen volzet? Jammer, maar schrijf je dan in voor de wachtlijst via het contactformulier. Je wordt dan op de hoogte gehouden van eventuele plaatsen die vrijkomen en van nieuwe data.