Plezier, vertrouwen, aandacht en persoonlijke begeleiding zijn de uitgangspunten bij het geven van de rijlessen. De rijlessen zijn gebaseerd op de klassieke rijkunst en met uiteraard de specialisatie in de gangen van IJslandse Paarden. Onze lespaarden en eigen rijpaarden zijn ook allemaal IJslandse Paarden.

De lessen (voornamelijk privé) zullen doorgaan in onze buitenpiste, ovaalbaan of buiten.

Het is mogelijk les te nemen op 1 van onze lespaarden (enkel voor ruiters met voldoende rij-ervaring) of met je eigen paard. Heb je geen vervoer, of vind je het fijner als ik naar je thuis kom, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Voor onze lespaarden hanteren we een maximaal

ruitergewicht van 75 kg.

Tarieven 2024:

les op De Nonnenhoeve;

- priveles eigen paard, euro 40,= 

- priveles op lespaard, euro 50,= (enkel voor ruiters met rij-ervaring) VANWEGE GROTE INTERESSE MOMENTEEL ENKEL PLAATS OP WACHTLIJST 

 

De lessen hebben een duur van ongeveer 45 minuten.

 

Ook is het mogelijk dat ik op locatie/verplaatsing kom;

- priveles, euro 45,=  

- plus km-vergoeding 0,35 p/km

Ik heb maandelijks (waarvan sommigen op de agenda staan) een aantal lesdagen/lesronden op locatie, wil je weten of je kan aansluiten? Of wil je zelf een cursusdag op je eigen locatie organiseren? Stuur me even een berichtje. (tarief voor cursusdagen op andere locatie, op aanvraag)

Lessen en cursussen die binnen 24 uur voor aanvang van de les/cursus worden afgezegd, zullen volledig worden aangerekend.